وبلاگ

درمان خانگی گرفتگی عضلات

,
درمان های خانگی گرفتگی عضلات

گرفتگی عضلانی یک مشکل رایج است. که بسیاری از افراد هر از گاهی آن را تجربه می کنند. در این مقاله به درمان خانگی گرفتگی عضلات می پردازیم.

وقتی بخشی از یک یا بیش از یک ماهیچه شما احساس می‌کند. که بدون هیچ اقدام ارادی شما در حال انقباض یا سفت شدن است. اعصاب شما را به هم می ریزد. و نمی‌توانید آنها را آرام کنید. این یک گرفتگی عضلانی است. گرفتگی عضلانی به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد، اما معمولا زمانی که ماهیچه‌ها نمی‌توانند به درستی شل شوند.

جدای از درد، می توانید متوجه شوید که عضله زمانی که سفت می شود یا به نظر می رسد که برآمده است، گرفتگی می کند. چندین قسمت از بدن شما وجود دارد که احتمال گرفتگی عضلات در آنها بیشتر است:

  • شکم
  • شانه
  • پا
  • همسترینگ یا پشت ران شما
  • دست ها
  • عضله چهار سر ران سر ران یا جلوی ران شما
  • پشت ساق پا یا ساق پا

دیگر عوامل گرفتگی عضلات

افراد مسن، افراد مبتلا به اختلالات عصبی، افرادی که باردار هستند یا در دوران قاعدگی هستند، و افرادی که بیش از حد از عضلات خود استفاده می کنند یا فشار می آورند، بیشتر در معرض گرفتگی عضلانی هستند. علل دیگر گرفتگی عضلات عبارتند از:

  1. کم آبی بدن
  2. ماندن در یک موقعیت برای مدت طولانی
  3. کمبود مواد معدنی، گاهی اوقات در اثر مصرف دیورتیک ها ایجاد می شود
  4. اگر منیزیم و پتاسیم کافی در رژیم غذایی خود دریافت نکنید، ممکن است باعث گرفتگی عضلات شود.

و اما درمان خانگی گرفتگی عضلات

راه های زیادی برای درمان گرفتگی عضلانی در خانه وجود دارد، از جمله اقداماتی که می توانید برای جلوگیری از وقوع آن در وهله اول انجام دهید.

اکثر انواع گرفتگی عضلات نیازی به مراقبت پزشکی ندارند و در عرض چند ثانیه یا چند دقیقه از بین می روند. با این حال، این درمان‌های گرفتگی عضلانی می‌تواند به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید و به روال عادی خود بازگردید.

آن را دراز کنید

هنگامی که گرفتگی عضلانی رخ می دهد. جهت درمان خانگی گرفتگی عضلات باید فعالیتی را که باعث آن می شود متوقف کنید. این یکی از بهترین راه ها برای تسکین فوری گرفتگی عضلات است. به خاطر داشته باشید که کشش قبل و بعد از ورزش نیز مهم است.

می توانید عضله گرفتگی را کشیده و به آرامی آن را مالش دهید و ماساژ دهید تا آرام شود. اگر گرفتگی ساق پا یا اسب چارلی دارید ، بایستید و وزن خود را با گرفتگی روی ساق پا قرار دهید و به آرامی زانوی خود را خم کنید. با گرفتگی پا ، روی زمین بنشینید و ساق یا پای خود را در مقابل خود دراز کنید. پای خود را صاف نگه دارید در حالی که به آرامی پای خود را به سمت خود عقب می کشید.

درمان خانگی گرفتگی عضلات

عضله را ماساژ دهید

پس از انجام حرکات کششی، باید برای تسکین گرفتگی عضلات را ماساژ دهید . با استفاده از یک غلتک یا دستان خود، به آرامی عضلات را ماساژ دهید تا شل شوند.

حرارت را اعمال کنید

در کنار کشش، یکی دیگر از درمان های مهم گرفتگی عضلانی استفاده از گرما است. اعمال گرما بلافاصله پس از آن شروع اسپاسم می تواند به تسکین درد ناشی از گرفتگی عضلانی کمک کند زیرا به شل شدن عضله کمک می کند. برای این کار می توانید یک حمام یا دوش آب گرم بگیرید. همچنین می توانید یک پد گرم کننده یا یک حوله گرم را مستقیماً روی عضله منقبض بمالید.

سرما را اعمال کنید

استفاده از سرما یک راه عالی دیگر برای درمان گرفتگی عضلات است. هنگامی که درد پس از اعمال حرارت کمی کاهش یافت، می توانید یک کیسه یخ یا کیسه یخ بردارید و روی ماهیچه گرفتگی قرار دهید. یادتان باشد یخ را در حوله بپیچید. همچنین می‌توانید گرفتگی را با کیسه یخ ماساژ دهید تا عضله شل شود.

در صورت امکان بالا ببرید

اگر گرفتگی عضلات شما در ناحیه ای است که می توانید آن را بالا ببرید، مانند ساق پا یا پای خود، آن را بالا نگه دارید. آن را در این حالت نگه دارید تا زمانی که گرفتگی شروع به فروکش کند. این هم یک درمان خانگی گرفتگی عضلات می باشد.

نوشیدن آب دیگر درمان خانگی گرفتگی عضلات

یک راه برای تسکین گرفتگی عضلات قبل از شروع، نوشیدن آب کافی است . کم آبی اغلب در گرفتگی عضلات نقش دارد، بنابراین نوشیدن آب کافی در طول روز می تواند به جلوگیری از آن کمک کند.

نوشیدن مایعات در هنگام گرفتگی عضلات به انقباض و شل شدن عضلات کمک می کند. وقتی هیدراته می‌شوید، سلول‌های ماهیچه‌ای شما نیز هیدراته می‌مانند و کمتر تحریک‌پذیر یا ناراحت می‌شوند.

یک مسکن مصرف کنید

اگر گرفتگی عضلانی شما ادامه دارد و به داروهایی بیش از داروهای خانگی موضعی نیاز دارد، یک مسکن معمولی مانند ایبوپروفن یا پاراستامول مصرف کنید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد

در بیشتر موارد، مدت گرفتگی عضلات بسیار کوتاه و در حد دو تا سه روز است. و نیازی به مراقبت پزشکی ندارد. با این حال، ممکن است بخواهید با پزشک خود صحبت کنید اگر:

  • درد شدید همراه با گرفتگی عضلات خود را تجربه می کنید.
  • گرفتگی عضلات پس از کشش و سایر درمان های خانگی از بین نمی رود.
  • به طور منظم و اغلب دچار گرفتگی عضلات می شوید.
  • گرفتگی عضلات و درد مفاصل شما قبل از فروکش کردن مدت زیادی طول می کشد.


پزشک شما بررسی خواهد کرد که آیا علت دیگری برای گرفتگی عضلات وجود دارد که نادیده گرفته می شود. گرفتگی‌های عضلانی شدید و مکرر می‌تواند نشانه‌ای از مشکل گردش خون یا مشکل متابولیسم ، اعصاب، داروها یا تغذیه باشد.



0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *